info@topcleaning.be   0479 748 638

Onze schoonmaakdiensten

Dagelijkse schoonmaak   Kantoor schoonmaak   Glasbewassing   Trappenhallen   Vloeronderhoud

Laat uw dagelijkse schoonmaak over aan Topcleaning Group BV Schoonmaak!

dagelijkse schoonmaakTopcleaning Group BV Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf voor bedrijfsschoonmaak in Oudenaarde en omstreken.

Oost-Vlaanderen de Provincie van harde werkers! Toch kan het het beste lastig zijn om tussen al die harde werkers het juiste bedrijf te vinden om uw kantoor/ bedrijf schoon te maken. Wie is betrouwbaar, zorgzaam in de omgang met uw spullen of privacy en levert kwaliteit voor de juiste prijs. Het hebben van een schone omgeving is een voorwaarde om goed te kunnen beheersen, uw ingrediënten liggen op een bepaald gebied, onze specialiteit is schoonmaak!

Stop met zoeken, want Topcleaning Group BV Schoonmaak is uw ideale partner op het gebied van onder andere dagelijkse schoonmaak. Wij maken het voor u mogelijk dat u elke dag weer in een blinkend schoon en heerlijk frisse leef- of werkomgeving zit. Topcleaning Group BV Schoonmaak levert maatwerk, samen met u bepalen wij welke werkzaamheden onder de dagelijkse schoonmaak vallen, waarbij uw keuze kan zijn voor een basisschoonmaak of een grondige schoonmaak en op welke eerste dit wordt uitgevoerd.

Wij zijn  zeer bekwaam en ervaren. Mede kunnen wij u zeker stellen dat uw ruimten schoon en fris wordt na elke schoonmaakbeurt van Topcleaning Group BV Schoonmaak.

Een schone omgeving voelt prettig en veilig. Maak daarom een ​​afspraak om samen met ons een plan voor het onderhoud van uw gebouw(en) en terrein(en) te maken. In dit schoonmaakplan nemen wij u de dagelijkse en periodieke reiniging van uw binnen- en buitenruimtendeur.

Wanneer u de dagelijkse schoonmaak aan ons uitbesteed, heeft u nergens meer omkijken naar!

Vragen of wenst u een offerte?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of als U de behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek.
Neem dan gerust telefonisch contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Topcleaning BVBA Schoonmaak voor uw kantoor

kantoor schoonmaakWilt u dat uw medewerkers zich inzetten en productief zijn? Dan is het aan u om te zorgen voor een prettige werkomgeving. Een schoon kantoor is daarbij onmisbaar. Een schoon kantoor werkt vele malen prettiger en draagt daardoor bij aan een goede werksfeer en een verhoogde productiviteit. Daarnaast is uw kantoor ook bepalend voor uw uitstraling. Een schoon en fris kantoor is cruciaal bij het maken van een goede indruk op uw klanten en zakenpartners. Wij van Topcleaning Group  BV  Schoonmaak zijn gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en zorgen ervoor dat uw medewerkers dagelijks kunnen starten in een schoon en fris kantoor.

Waarom Topcleaning group BV Schoonmaak?

Uw kantoor bevat dure apparatuur en veelal vertrouwelijke informatie. Het is daarom vanzelfsprekend dat u niet zomaar iedereen toegang geeft tot uw kantoor. Bij Topcleaning BVBA Schoonmaak hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en werken alleen met vakkundige en betrouwbare schoonmakers. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers en controleren de werkzaamheden, zodat u uw kantoorschoonmaak met een gerust hart aan ons kunt overlaten. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor:

 • Het reinigen van uw vloeren
 • Het afnemen en stofvrij maken van uw bureaus
 • Het reinigen van uw sanitair
 • Het schoonmaken van uw keuken en/of kantine
 • Het reinigen van uw wanden, deuren en kozijnen
 • Het reinigen van uw computers, toetsenborden en telefoontoestellen

Flexibele kantoorschoonmaak

Geen bedrijf is hetzelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Wij van Topcleaning  Group BV  Schoonmaak houden hier rekening mee en zorgen voor een aanpak op maat. Wij zijn zeer flexibel en nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en eisen wat betreft uw kantoorschoonmaak. Vervolgens combineren wij  uw wensen met onze expertise en ervaring. Dit levert een effectief schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij uw kantoor.

Vragen of wenst u een offerte?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of als U de behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek.
Neem dan gerust telefonisch contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Vuile ramen vallen altijd op, schone ramen zijn voor ieders plezier!

glasbewassing deur bovenaan reinigenWilt u een goede eerste indruk? Daar helpt Topcleaning Group BV Schoonmaak u graag bij, efficiënt en effectief. Met onze gediplomeerde glazenwasser krijgt u die goede indruk en uw raamkozijnen maken we duidelijk ook meteen schoon. Passanten zien alleen uw buitenkant, bezoekers zien uw bedrijf ook van binnen.

Ramen wassen lijkt zo makkelijk, maar is een beroep waar meer bij komt kijken. Topcleaning Group BV Schoonmaak heeft alle kennis in huis. Wij kunnen evt. beschikken over een hoogwerker om op grote hoogte te werken en vanaf de grond wordt er de traditionele manier van glasbewassing gedaan, zo wordt uw glas van gevel, vervuild en met een passie die u van ons verwacht. Geen gebouw is te hoog en wij kunnen elke opdracht van glasbewassing uitvoeren.

glasbewassing met hoogtewerker door Topcleaning bvbaTopcleaning Group BV schoonmaak verzorgt al ruim 20 jaar de glasbewassing en schoonmaak tot volle tevredenheid van ongeveer 60 opdrachtgevers in Oost/West Vlaanderen. Als indirect tandartsen Topcleaning Group BV schoonmaak ervaring en professionaliteit met flexibiliteit, betrokkenheid én distributeur tarieven. Topcleaning Group BV schoonmaak verzorgt diverse schoonmaakdiensten. Van alleen glasbewassing tot de totale schoonmaak van het pand inclusief het leveren van verhuur van antivuilmatten. Topcleaning Group BV schoonmaak werkt voor kleine en grotere bedrijven, voor winkels, horecabedrijven, instellingen, bouwbedrijven en Verenigingen van Eigenaren enz.……. Met haar  ervaring staat Topcleaning Group BV schoonmaakgarantie voor een fris pand. En dus een tevreden klant.

Vragen of wenst u een offerte?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of als U de behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek.
Neem dan gerust telefonisch contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Trappenhallen - Gemeenschappelijk onderhoud

Schoonmaakonderhoud traphallen, portieken en overige ruimtes

reinigen van trappenhallenHet schoonhouden van openbare, gezamenlijke ruimtes is immers het visitekaartje van uw woon, werk en leefomgeving. Topcleaning Group BV  Schoonmaak doet dit met passie! Gezamenlijke traphallen, portieken, parkeergarages en dergelijke overige ruimtes vallen onder deze schoonmaakonderhoud en u wilt deze graag schoon, fris en opgeruimd zien. Voor onder andere de Verenigingen van Eigenaren, makelaars, vastgoedhandelaren en woningbouwverenigingen maken wij deze ruimtes schoon. Samen met u stellen wij een schoonmaakprogramma samen waarin specifieke eisen worden meegenomen en in overleg wordt met u de (vaste)dagen en tijdstippen uitgekozen wanneer schoonmaakwerkzaamheden plaatstvinden. U ontvangt tenslotte familie, gasten en mogelijke klanten. Een schone omgeving is hierin een minimale vereiste. Met veel schoonmaak plezier zorgt Topcleaning Group BV  Schoonmaak ervoor dat algemene ruimtes uw visitekaartje is.

Dagelijks rijden wij in uw regio rond voor divers schoonmaakonderhoud van gemeenschappelijke delen traphallen . Onze schoonmaakploeg, speciaal gericht op dit soort onderhoud doet niets anders dan dat! Aan Topcleaning Group BV Schoonmaak is uw opdracht vertrouwd, of het nu gaat om grootschalige projecten, kleinschalige en/of luxe appartementencomplexen. Het voordeel, uw voordeel, is dat Topcleaning Group BV Schoonmaak precies weet waar de knelpunten liggen en pakken deze aandachtspunten structureel aan!

Vragen of wenst u een offerte?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of als U de behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek.
Neem dan gerust telefonisch contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Uw bedrijf, uw vloer, uw visitekaartje!

Topcleaning Group BV  Schoonmaak neemt bij het uitvoeren van vloeronderhoud de zorgen voor u weg. Wij verzorgen dan ook specialistisch vloeronderhoud in Oudenaarde  en omstreken. Alvorens wij uw vloer gaan reinigen analyseert ons deskundig schoonmaakteam eerst graag uw vloer om de juiste methode van vloeronderhoud te bepalen. Hierdoor kunnen wij u snel en duidelijk inzicht geven in de kostenoverzicht ten aanzien van uw vloerreiniging.

Verschillende manieren van vloeronderhoud

De sfeer van uw bedrijf wordt mede bepaald door de uitstraling van uw vloer. Door de verscheidenheid aan vloeren, zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten- en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitvoeren van vloeronderhoud zeer belangrijk dat u het vloeronderhoud laat uitvoeren door een schoonmaakbedrijf met verstand van zaken. Topcleaning Group BV  Schoonmaak zal u als specialist voor uw bedrijf uw vloeronderhoud verzorgen en ondersteunen op de volgende manieren:

Topcleaning Group BV Schoonmaak specialistisch vloeronderhoud:

 • (Machinaal) schrobben van vloeren,
 • Schuren en behandelen van houten vloeren en parketvloeren,
 • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren,
 • Strippen en conserveren van vloeren,
 • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking en tapijt,
 • Polijsten en kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren.

Vloeronderhoud van hoge kwaliteit

Topcleaning Group BV Schoonmaak adviseert u vrijblijvend, of u vraagt het uitvoeren van een eventueel proefstuk aan voordat u besluit de vloer in zijn geheel te laten behandelen.

Vragen of wenst u een offerte?

U kunt ons te allen tijde benaderen voor vragen of als U de behoefte heeft aan een persoonlijk bezoek.
Neem dan gerust telefonisch contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op