Meer dan 15 jaar ervaring in schoonmaak.

Topcleaning team Christophe en Christelle.Als regionaal opererende onderneming is Topcleaning Group BV Schoonmaak een allround schoonmaak bedrijf met het streven naar haar diensten Regio Oost-Vlaanderen  aan te bieden. Onze klantengroep zijn verschillend van aard, zo verlenen wij onze diensten aan allerlei bedrijfstakken en verzorgen hoogwaardige reguliere schoonmaak diensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Zo kunnen wij voor elk type of soort maatwerk leveren. Rekening houdend met het eisenpakket van de opdrachtgever stellen wij een onderhoudsprogramma samen op maat  van de opdrachtgever .

Jaren lange ervaring

Wijzelf en onze medewerkster hebben jarenlange ervaring in schoonmaakprocessen en besteden voortdurend aandacht aan details om het visitekaartje van uw organisatie te zijn. Flexibel zijn, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie is waar wij voor staan. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed klant contact en het nadrukkelijk naleven van de gemaakte afspraken over de schoonmaakwerkzaamheden om alle opdrachten naar uw wens op te volbrengen.

Kwaliteit

Wij zijn zeer bewust dat u uitstekende service wenst te ontvangen voor een  goed tarief. Wij stellen daarom hoge eisen aan onszelf en  personeel conform de kwaliteit en bekijken samen met u naar het budget en de gewenste diensten. Topcleaning Group BV  Schoonmaak biedt haar diensten aan tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.