Meer dan 15 jaar ervaring in schoonmaak.

Topschoonmaakteam Christophe en Christelle.Als regionaal opererende onderneming is Topcleaning Group BV Schoonmaak een allround schoonmaakbedrijf met het streven naar haar diensten Regio Oost-Vlaanderen aan te bieden. Onze klantengroep zijn verschillende van aard, zo omvatten wij onze diensten aan allerlei bedrijfstakken en verzorgen van hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Zo kunnen wij voor elk soort maatwerk leveren. Rekening gehouden met het eisenpakket van de opdrachtgever stellen wij een onderhoudsprogramma samen op maat van de opdrachtgever.

Jaren lange ervaring

Wijzelf  hebben ervaring in schoonmaakprocessen en voortdurend aandacht aan details om het visitekaartje van uw organisatie te zijn. Flexibel zijn, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie is waar wij voor staan. Wij herhaaldelijk dan ook veel waarde aan goed klantcontact en het gevaarlijke naleven van de gemaakte afspraken over de schoonmaakwerkzaamheden om alle opdrachten naar uw wens op te volbrengen.

Kwaliteit

Wij zijn ons er zeer van bewust dat u een uitstekende service wenst te ontvangen voor een goed tarief. Wij stellen daarom hoge eisen aan onszelf en personeel conform de kwaliteit en bekijken samen met u naar het budget en de noodzakelijke diensten. Topcleaning Group BV Schoonmaak biedt haar diensten aan tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.